Gymnastiek- en Volleybalvereniging Olympia

Olympia is een sportvereniging in Kollumerpomp die al heel wat jaren bestaat. Er wordt op verschillende niveaus gesport in dorpshuis Het Trefpunt.

Zo is er een gymnastiek groep voor kinderen vanaf vier jaar. Dit groepje doet oefeningen op toestellen en spelletjes. Daarnaast is er een dames gymgroep voor alle leeftijden. Zij doen o.a. aan spier-, conditietraining en een balspel. Als laatste is er nog een recreatiemix volleybalgroep welke bestaat uit dames en heren. Zij spelen niet meer mee in de competitie, maar spelen nog wel fanatiek een paar sets tegen elkaar.

De blauwe container wordt geleegd door de gemeente volgens een rooster die jaarlijks door de vereniging wordt bezorgd. Leden van de vereniging controleren of de containers goed staan. De opbrengst van het oud papier is voor de vereniging. Dit levert jaarlijks een mooi bedrag op, waardoor de contributie laag kan worden gehouden.

De trainingen zijn op de maandagavond, dinsdagavond en woensdagmiddag in dorpshuis Het Trefpunt:

  • Maandagavond van 19.30 - 20.30 uur recreatiemix groep
  • Dinsdagavond van 19.30 - 20.30 uur dames gym
  • Woensdagmiddag van 14.30 - 15.30 uur de jeugdgym

Een ieder is van harte welkom om eens een kijkje te nemen, hoe het gaat en wat er gedaan wordt. We zijn altijd blij met nieuwe leden.

 

Bestuur  
Voorzitter Mw. D. Kingma
Penningmeester Mw. R. Zuidema
Secretaresse Mw. W. Borgers
Trainers Dames gym: Merwin Kingma uit Kollumerpomp
Jeugd gym: Merwin Kingma uit Kollumerpomp
Recreatiemix volleybal: Ria Zuidema