Peuterspeelgroep de Pompeblêdsjes

Peuterspeelgroep de Pompebledsjes valt onder de peuteropvang van Thuishuis Pompidoe kindercentrum. Dit is een aparte groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelgroep is geopend op de dinsdag- en donderdagmorgen van 8.30-11.00 uur. Voor deze “peuter-uren” kunt u via de belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Mocht u hiervoor niet in aanmerking komen, dan kan Thuishuis Pompidoe dit voor u aanvragen bij de gemeente.

Waar
De peuterspeelgroep van Kollumerpomp is gevestigd in Thuishuis Pompidoe Kindercentrum in dorpshuis ’t Trefpunt in het hart van Kollumerpomp.

Doelstelling
Het doel van de peuterspeelgroep is het bevorderen van de sociale ontwikkeling van de kinderen door hen in groepsverband samen te brengen onder ervaren en gediplomeerde leiding. Dit proberen we door ze zelfvertrouwen te geven in een andere omgeving dan het vertrouwde thuis. Het omgaan met leeftijdgenoten en andere volwassenen dan hun ouders/verzorgers bevordert dit en is een goede voorbereiding op de basisschool. De peuterspeelgroep biedt uw kind de mogelijkheid zich emotioneel, sociaal, creatief, verstandelijk en zintuiglijk te ontwikkelen door onder andere activiteiten als verven, plakken, knippen, scheuren, kleuren, enz.

Opgave
U kunt uw peuter opgeven bij Bregtje Kingma van Thuishuis Pompidoe Kindercentrum. Houd er rekening mee dat er wel een wachtlijst kan zijn, dus wacht niet te lang om uw peuter aan te melden. U mag, voordat uw peuter op de peuterspeelgroep komt, een keer langs komen om hem of haar een beetje kennis te laten maken met de speelgroep en de leidsters.

Contact
Wilt u graag informatie betreffende de peuterspeelgroep dan kun u bellen naar het mobiele telefoonnummer van Thuishuis Pompidoe 06-36357871 of via het telefoonnummer van het dorpshuis 0511-408348. Ook kunt u mailen met Bregtje Kingma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op de website van Thuishuis Pompidoe (www.thuishuispompidoe.nl) kunt u informatie vinden over Peuterspeelgroep de Pompebledsjes.