Feestweek 2022

feestweekflyer2022frontsmallBeste inwoners van Kollumerpomp, nog een paar weken en dan start de feestweek. Deze wordt gehouden van maandag 15 tot zondag 21 augustus 2022 en het thema dit jaar is “De Pomp’s got Talent”

Kollumerpomp zit vol talenten, zowel jong als oud en we hopen dat we deze de komende feestweek een podium mogen geven.

Er zijn een paar activiteiten die we extra onder de aandacht willen brengen.
Voor de Woensdagmiddag staat “
heel Kollumerpomp bakt” op het programma en zijn we op zoek naar enthousiaste bakkers en baksters die rond het thema “High tea” wat lekkers willen maken. Iedereen jong en oud mag meedoen en er zijn leuke prijsjes te winnen. Het is de bedoeling dat al het lekkers rond 1400 uur bezorgd wordt bij het Trefpunt. Diezelfde middag zal het tijdens een gezellige middag voor de senioren (35+) beoordeeld worden door een publieksjury en volgt om half 5 de prijsuitreiking.

Daarnaast hebben we dit jaar een Zeskamp, waarvan de activiteiten verdeeld worden over de donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag.
Hiervoor zijn we op zoek naar teams met minimaal 6 deelnemers waarvan 2 vrouwen. De teams moeten zich opgeven via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de donderdagavond staat er een talentenshow op het programma en kunnen de zeskamp teams door deelname de eerste punten verzamelen. Uiteraard kan je ook op eigen titel deelnemen, ook hiervoor graag opgave via het bovenstaande mailadres en daarbij aangeven welk talent of act jullie willen laten zien. Voor de vrijdag en zaterdag staan er sportieve activiteiten op het programma en wordt jullie samenwerking op de proef gesteld.

We hopen op veel deelname.

Vriendelijke groeten

Bestuur Oranjevereniging