Jubileumfeest 'Kontakt'

Beste mensen van Kollumerpomp,

Het jubileumfeest van vrijdagavond 14 oktober 2016 zal ik niet snel vergeten. Wat een opkomst in ons dorpshuis!

Bij de voorbereidingen van het 50 jarig bestaan van ‘Kontakt’ moet je een inschatting maken maar dat de zaal vol zou zitten, had ik niet verwacht. Dank daarvoor!

 

Ook u allen heel, heel hartelijk dank voor alle positieve reacties, bloemen, giften en andere attenties die ik in ontvangst mocht nemen. Samen met u, familie en vrienden was het een zeer geslaagde avond.

50 Jaar ‘Kontakt’. Als ik er aan terugdenk, besef ik maar amper dat ons dorpsblad al weer 5 decennia deel uit maakt van het wel en wee in de Pompster gemeenschap. En dat geeft ook al aan dat de Pompsters volhardend zijn wanneer men een doel voor ogen heeft. Niet opgeven, doorgaan! Ook al waren er soms moedeloze vooruitzichten en ook al kreeg men tegenwerking te verduren.

Daarom ben ik ook trots op alle redactieleden die in deze afgelopen 50 jaren zitting namen in dat kleine clubje, wat op de maandagavond moest zien te klaren om er een nieuwsbulletin van te maken. Maar, men slaagde daarin! Alle lof!

Met datzelfde doel en hetzelfde doorzettingsvermogen gaan we verder met de 51ste jaargang van ‘Kontakt’.

Zolang de behoefte blijft bestaan zal dit medium niet meer uit de Pompster samenleving weg te denken zijn.

Daarom blijven we ons best doen om iedere 2 weken weer een exemplaar bij u te bezorgen en daarmee u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in ons dorp en alles wat ons bezighoudt.