Avondwandel4daagse Noordoosthoek

vierdaagseMaandagavond 1 juni gaat de eerste Avondwandel4daagse van de Noordoosthoek van start. Na vele weken van voorbereiding is het dan eindelijk zover. Heel veel vrijwilligers gaan ons assisteren en daar zijn we heel blij mee.

De voorinschrijving van de 5 en de 10 km. (€3,- p.p.) loopt nog t/m 30 mei. Opgeven bij Margo Dorrestijn, Foijingaweg 86. De kinderen kunnen zich ook op school opgeven. Maandagavond betaalt u € 4,- p.p. aan de start. Tevens kan er ook 1 avond (€ 2,50 p.p.) gelopen worden. Tot slot nog even aandacht voor het volgende:

We vinden het vaak heel vanzelfsprekend dat een evenement als dit wordt georganiseerd. Het kost niet alleen veel tijd maar ook zonder financiële hulp van sponsoren is een Avondvierdaagse gewoon niet mogelijk. Daarom vragen we u om eens op het grote bord te gaan kijken bij de dorpshuizen wanneer u start/finisht. Hierop staan alle bedrijven/instellingen die ons steunen om dit prachtige evenement te doen slagen. Dankzij hen kunnen wij met elkaar 4 avonden wandelen, jong en oud, in ons mooie gebied. Denkt u ook aan hen?!! We wensen u/jullie heel veel wandelplezier!!

Stichting AVD-N.O.-Hoek: Robert Santema, Akke Slagter, Bert Kingma, Margo Dorrestijn, Jetze Haarsma.